Vi söker ridlärare

13 SEP 2021 13:21
  • Skapad: 13 SEP 2021 13:21

Falu Ridklubb söker ridlärare

Falu Ridklubb har en modern anläggning i centrala Falun. Vår värdegrund är kompetens, gemenskap och engagemang.

Anläggningen har stall med 42 boxar, två lösdrifter, uppvärmt ridhus 20x60m, två uteridbanor samt fint anlagda ridstigar i härlig miljö.

Anläggningen som ägs av Falu Kommun stod klar 2006 och innehåller allt en modern ridskola behöver.

Föreningen driver ridskola med 27 hästar/ponnyer och har ca 350 uppsittningar per vecka. Vi bedriver ridundervisning för elever på alla nivåer, från barn till avancerade vuxna och träningsgrupper. Vi är mycket angelägna om att ge personer med funktionshinder möjlighet att rida. Vi bedriver Aktiv ridterapi med utbildad ridterapeut en dag i veckan, samt tar emot barn och vuxna med funktionshinder på fritidsridning. Voltige är också en stor aktivitet inom föreningen.

Falu Ridklubb är en av Dalarnas största tävlingsarrangör med tävlingar inom hoppning, dressyr samt voltige, från klubbnivå till nationellt.

Vi söker ridlärare, lägst SRL 1 eller med motsvarande erfarenhet och avsikt att avlägga yrkesprov, som har ett stort intresse av människor och djur. Du ska ha förmågan att dela dina kunskaper på ett positivt och pedagogiskt sätt till alla kategorier ryttare som finns i vår förening.

Du kommer att jobba tillsammans med ett glatt gäng som vill vidareutveckla vår fina ridskola och arbeta för att hålla hög kvalité på hästar, undervisning, anläggning och arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 25-50 % med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd och innehåller kvälls- och helgarbete. Vi vill ha din ansökan senast 1/10 2021 och rekrytering sker löpande.

CV och personligt brev skickas till: This is a mailto link

Frågor besvaras av ridskolechef Christin Rusack 070-4747650 eller ordförande Anna Torssander 070-6528101

Skribent: Christin Rusack