Vi söker Ridinstruktör.

05 MAJ 2021 10:42
  • Skapad: 05 MAJ 2021 10:42

Ridinstruktör – Falu Ridklubb

Falu Ridklubb är en centralt belägen ideell förening som jobbar för att utvecklas och växa. Beläget i Främby, Falun, i en modern kommunägd anläggning har vi idag en bred repertoar inom ridskola, ridning för funktionsnedsatta och tävlingsverksamhet. Vi är ca 450 medlemmar, har 350 uppsittningar per vecka och arrangerar minst tolv tävlingsdagar/år. Klubben har 27 hästar och uppstallar dessutom 16 privata hästar. Personalgruppen består av ridskolechef, ridlärare och stallpersonal.

Vi bedriver verksamhet på alla nivåer i flera discipliner.

Anläggningen har många bekvämligheter såsom uppvärmt ridhus, bra personalutrymmen och ryttargång med skötselplatser.

Vi söker nu en engagerad ridinstruktör

Ta chansen att bli en del av ett team som drivs av stort engagemang och kreativitet med fokus på möjligheter och utveckling.

Som ridinstruktör ansvarar du tillsammans med övrig personal under ledning av ridskolechefen för att planera och genomföra ridlektioner och att tillsammans med styrelsen och medlemmarna driva ridklubben framåt. Tillsammans jobbar vi mot uppsatta mål och ser till att hästar och anläggning sköts på bästa sätt.

Arbetstiden kan förläggas dag och kvällstid samt helg.

Stor möjlighet till personlig utveckling.

Arbetsuppgifterna anpassas efter dig som individ men den huvudsakliga arbetsuppgiften är ridlektioner.

Exempel på uppgifter i ridinstruktörens vardag:

• Planera och genomföra ridlektioner
  • Stallarbete
  • Anläggningskötsel
  • Vidareutbildning av skolhästar
  • Kundkontakt via mail och telefon

Vi söker dig som:

• Har ridinstruktörsutbildning lägst Level 2 eller motsvarande arbetslivserfarenhet och med avsikt att avlägga yrkesprov (krav från oss). Gärna hoppinriktad
  • Är en teamspelare som vill ha kul på jobbet
  • Brinner för ridskoleverksamhet
  • Har B-körkort

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är den 19 maj 2021 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka redan nu!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Ridskolechef Christin Rusack (070-4747650) eller Ordförande Anna Torssander (070-6528101)

Maila din ansökan till: This is a mailto link

Skribent: Christin Rusack