Vision och värdegrundsarbete

15 OKT 2019 11:39
Vill vi veta vart vi ska och hur vi ska nå dit?

Därför bjuder vi in alla medlemmar som vill vara med och påverka, till fortsättningen av visions och värdegrundsarbetet (Lördagen den 9 november).
  • Skapad: 15 OKT 2019 11:39

Från förra mötet:

Vision – Störst och bäst tillsammans med Häst

Värdeord – Gemenskap – Kompetens – Engagemang

Alla medlemmar över 12 år, gamla som nya, bjuds därför in till en dag där vi gemensamt känner på vår vision och tar fram en värdegrund.

Ta chansen att påverka vår förenings framtid. Vi vill att du som medlem är med den här dagen, då din röst är viktig för oss.

Du med egen häst, du som rider på ridskolan, du som tävlar för klubben, du som ställer upp som funktionär, du som är förälder eller mor- och farförälder, du som är en engagerad ungdom eller pensionär – vi vill att alla ska komma!

Det är din ridklubb. :)

Tid och plats: Start kl. 10.00 – 15.00, Scandic Lugnet i Falun

Vi bjuder på lunch, fika och kaffe under dagen.
Sista anmälningsdag: 27 oktober
Minimiålder den här dagen är 12 år.

Anmäl dig till This is a mailto link eller skriv upp er på listan i korridoren på anslagstavlan på ridklubben.

OBS! Anmälan är bindande då vi bjuder på mat och fika!

Hjärtligt välkommen till en dag då vi tillsammans utvecklar framtiden för vår ridklubb i  samverkan Karin Boström från SISU Idrottsutbildarna.

Skribent: Ronja Svedberg