Sponsorhuset - BLACK FRIDAY!

26 NOV 2020 13:21
  • Skapad: 26 NOV 2020 13:21

Nu har årets största shoppingdag- BLACK FRIDAY startat. Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har Sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker med hela 50%. Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du själv och Falu Ridklubb får pengar tillbaka!

Under rådande omständigheter kommer många av oss att handla våra julklappar online. Det positiva är att både du själv och Falu Ridklubb kommer få pengar tillbaka på alla dina köp. Allt som behövs är att du klickar dig vidare till butiken via Sponsorhuset, som nu också har höjt ersättningen på mängder av anslutna butiker.

Se alla grymma erbjudanden genom att klicka HÄR.

Har du inget konto på Sponsorhuset? Lär dig hur enkelt deras koncept fungerar via Sponsorhusets Bonusstege. När du är klar med dom fem stegen blir du belönad med en Trisslott och du stödjer samtidigt Falu Ridklubb med 50 kr. Kom igång HÄR.

Tack för ditt viktiga stöd och tipsa gärna dina vänner om Sponsorhuset!

Skribent: Ronja Svedberg