Ridskolechefen berättar...

12 JAN 2018 13:29
Vad händer på ridskolan?
  • Skapad: 12 JAN 2018 13:29

Som många säkert sett och vet så har klubben alltså anställt ännu en ridlärare. Planen med att utöka personalstaben är att vi nu ska kunna erbjuda träningar på helger för de ryttare som är tränings och tävlingsintresserade, en verksamhet som under några år legat i träda men som vi nu alltså är på gång att väcka till liv igen. Vi kommer också med fler anställda ha mer tid på vidareutbildning av våra fina hästar så att du som elev ska få en ännu finare häst att rida på. Krutet kommer till att börja med läggas på ponnyernas utbildning för att vi på ett ännu bättre sätt ska kunna lära ut ridning till våra barn och ungdomar.

Förutom detta så kommer jag nu också jobba lite mer med verksamhetsutveckling, och det finns lite planer på hur vår förening ska bli ännu bättre både för hästar och människor, mer information kommer.

Som vanligt måste jag också berömma alla de människor som vistas på vår klubb. Vi i personalen får ofta höra att det är väldigt trevligt att komma som ny elev till oss, då man känner sig välkommen och upplever en vänlig stämning i stallet. Trevnad är inget som en person står för. Ett trevligt klimat  skapar ALLA våra elever och våra uppstallade medlemmar med sitt sätt att vara. Vi fortsätter alltså att vara en klubb där vi - pratar med varandra istället för - om varandra och hjälper dem som behöver hjälp.

Marika Schön

Skribent: Sara Evertsson