Falu Ridklubb söker vikarierande ridlärare

07 DEC 2020 13:53
  • Uppdaterad: 07 DEC 2020 13:53

Falu Ridklubb har en modern anläggning i centrala Falun. Vår värdegrund är kompetens, gemenskap och engagemang.

Anläggningen har stall med 42 boxar, två lösdrifter, uppvärmt ridhus 20x60m, två uteridbanor samt fint anlagda ridstigar i härlig miljö.

Anläggningen som ägs av Falu Kommun stod klar 2006 och innehåller allt en modern ridskola behöver.

Föreningen driver ridskola med 25 hästar/ponnyer och har ca 350 uppsittningar per vecka. Vi bedriver ridundervisning för elever på alla nivåer, från barn till avancerade vuxna och träningsgrupper. Vi är mycket angelägna om att ge personer med funktionshinder möjlighet att rida. Vi bedriver Aktiv ridterapi med utbildad ridterapeut en dag i veckan, samt tar emot barn och vuxna med funktionshinder på fritidsridning. Voltige är också en stor aktivitet inom föreningen.

Falu Ridklubb är en av Dalarnas största tävlingsarrangör med tävlingar inom hoppning, dressyr samt voltige, från klubbnivå till nationellt.

En av våra ridlärare kommer att vara tjänstledig under vårterminen 2021 och därför söker vi en vikarierande ridlärare, med i första hand lägst SRL 1 , som har ett stort intresse av människor och djur. Du ska ha förmågan att dela dina kunskaper på ett positivt och pedagogiskt sätt till alla kategorier ryttare som finns i vår förening.

Du kommer att jobba tillsammans med ett glatt gäng som vill vidareutveckla vår fina ridskola och arbeta för att hålla hög kvalité på hästar, undervisning, anläggning och arbetsmiljö.

Tjänsten är ett vikariat om 50-100 %. Arbetstiden är schemalagd och innehåller kvälls- och helgarbete. Vi vill ha din ansökan senast 14/12 2020 och rekrytering sker löpande. CV och personligt brev skickas till: This is a mailto link eller Falu Ridklubb, Källviksvägen 43, 79153 Falun

Frågor besvaras av ordförande Anna Torssander, 070-6528101 (kvällar)

Skribent: Ronja Svedberg