Hoppa till sidans innehåll

Falu Ridklubb söker ridlärare

18 JUL 2019 17:44
  • Skapad: 18 JUL 2019 17:44

Falu Ridklubb har en modern anläggning i centrala Falun. Vår värdegrund är kompetens, gemenskap och engagemang.

Anläggningen har stall med 42 boxar, uppvärmt ridhus 20x60m, två uteridbanor samt fint anlagda ridstigar i härlig miljö.

Föreningen driver ridskola med 25 hästar/ponnyer och har ca 300 uppsittningar per vecka. Vi bedriver ridundervisning för elever på alla nivåer, från barn till avancerade vuxna och träningsgrupper. Vi är mycket angelägna om att ge personer med funktionshinder möjlighet att rida. Vi bedriver Aktiv ridterapi med utbildad ridterapeut en dag i veckan, samt tar emot barn och vuxna med funktionshinder på fritidsridning. Voltige är också en stor aktivitet inom föreningen.

Falu Ridklubb är en av Dalarnas största tävlingsarrangör med tävlingar inom hoppning, dressyr samt voltige, från klubbnivå till nationellt.

Vi söker dig med ridlärarutbildning, lägst SRL 1, som har ett stort intresse av människor och djur. Du ska ha förmågan att dela dina kunskaper på ett positivt och pedagogiskt sätt till alla kategorier ryttare som finns i vår förening.

Du kommer att jobba tillsammans med ett glatt gäng som vill vidareutveckla vår fina ridskola och arbeta för att hålla hög kvalité på hästar, undervisning och anläggning.

Tjänsten är en tillsvidare anställning om 75 % med sex (6) månaders provanställning. Arbetstiden är schemalagd och innehåller kvälls- och helgarbete.  Vi vill ha din ansökan senast 15/8 2019 och påbörjar anställningsintervjuerna löpande.

CV och personligt brev skickas till:   This is a mailto link eller Falu Ridklubb, Källviksvägen 43, 79153 Falun

 

Frågor besvaras av ridskolechef Sara Evertsson, 073-563 63 45

Skribent: Sara Evertsson
E-post: Adressen Gömd

Länk till Svenska Ridsportförbundet

 


 

 


 

 

Postadress:
Falu RK - Ridsport
Källviksvägen 43
79153 Falun

Kontakt:
Tel: 0761007014
E-post: This is a mailto link

Se all info