DRESSYRTÄVLING OCH KM 15/11 2020

13 OKT 2020 12:20
Söndag 15/11 arrangeras Klubbmästerskapet 2020 i dressyr på Falu Ridklubb. KM hålls i Lätt B:1 för Ponny och Lätt A:1 för Ridhäst. Tävlingen riktar sig till privata ekipage samt elever ridande på ridhäst eller avancerad nivå på ponny.
  • Skapad: 13 OKT 2020 12:20

Tävlingsbana ridhus 20x40, framridning utomhus och i collectingring (ridhuset).

Domare: Maarit Ljung

När: 15/11, första start kl 10. Preliminärt tidsprogram: Klass 1 kl 10, därefter klass 2,3,4,5,6

Kostnad: 250:- skolhäst, 200:- privathäst. Startavgiften betalas via swish innan din start.

Anmälan: Via mail till This is a mailto link med rubriken ”KM dressyr” där du anger ditt namn, hästens namn samt program. OBS! Godkännande av ridlärare krävs vid deltagande med skolhäst. Max 40 starter för dagen. Sista anmälningsdatum 11/11.

Klass 1 LC:1 Ponny/rosett hederspris                Öppen för privata ekipage samt ryttare ridande på avancerad nivå/ridhäst

Klass 2 LC:1 Ridhäst/rosett hederspris             Öppen för privata ekipage samt ryttare ridande på avancerad nivå/ridhäst

Klass 3 LB:1 Ponnyer/rosett hederspris           KM PONNY! Öppen för privata ekipage samt ryttare ridande på avancerad nivå/ridhäst

Klass 4 LB:1 Ridhäst/rosett hederspris              Öppen för privata ekipage samt ryttare ridande på avancerad nivå/ridhäst

Klass 5 LA:1 Ponny/rosett hederspris                Öppen för privata ekipage samt ryttare ridande på avancerad nivå/ridhäst

Klass 6 LA:1 Ridhäst/rosett hederspris      KM STORHÄST! Öppen för privata ekipage samt ryttare ridande på avancerad nivå/ridhäst

• På grund av rådande omständigheter är publik ej tillåten.
  • Det krävs godkännande från din ridlärare att delta. Observera att tävlingen riktar sig till elever ridande på avancerad nivå, om du är osäker vänder du dig till din ridlärare.
  • Tävlingen sker efter tävlingsreglementet med korrekt klädsel för ryttare, utrustning på häst och placerade i klassen.

Vid frågor och funderingar, kontakta ridlärare på klubben eller skicka ett mail.
Välkomna!

Skribent: Ronja Svedberg