Information med anledning av Corona

16 MAR 2020 16:19
Falu Ridklubb följer och agerar enligt Folkhälsomyndighetens, Svenska Ridsportförbundet och Riksidrottsförbundets riktlinjer och rekommendationer.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 16:19

I dagsläget berörs inte vår dagliga verksamhet på annat sätt än att vi uppmanar våra medlemmar att följa Folkhälsomyndighetens nuvarande rekommendationer; ”Folkhälsomyndighetens experter råder nu alla med symtom på luftvägsinfektion, som hosta, ont i halsen och feber, att stanna hemma från jobbet och undvika sociala kontakter.”

Vi vill att du som medlem och som har ovan nämnda symptom funderar över om du verkligen bör vistas på klubben. Om du väljer att avstå från din ridlektion gäller våra vanliga rutiner vid avbokning; avbokning ska ske senast kl 11 den dag som ridlektionen infaller (ej lördag) och du har rätt att ta igen lektionen i mån av plats. Vi uppmanar till noggrann handhygien och använder den närmaste tiden endast pappershanddukar.

Våra rutiner kan ändras om Folkhälsomyndigheten eller annan myndighet ändrar sin bedömning av läget. Tack för din förståelse och för visad hänsyn mot dina klubbkamrater!

Så kan du minska smittspridningen

Tvätta händerna ofta

Hosta och nys i armvecket

Undvik att röra ögon, näsa och mun