Hoppa till sidans innehåll

Årsberättelse US 2019


Ungdomssektionens styrelse 2019 

 

Ordförande - Sara Bjurman 

Vice Ordförande -  Kajsa Eriksson 

Sekreterare - Ellen Börjesson 

Kassör - Emilia Sandmark 

 

Ledamöter - Linnea Åkerlund, Maja Nisell, Ebba Eld, Stina Landpers, Kerstin Falk och Hanna Hedström 

 

Verksamhetsåret 2019 har varit strukturerat och kul, det har varit mer framgångar än motgångar detta år. Ungdomssektionens medlemmar har varit mera engagerad och aktiv under året. Förra årets motgångar blev framgångar detta år, vi har tillsammans haft ett relativt konfliktfritt år och vi har i god tid planerat våran julshow. Medlemmarna i US har så gott dom kunnat varit med på våra egna aktiviteter och även ridskolans, tävlingar, aktiviteter och städ - fix dagar. Vi har under året bidragit med att fixa våran fina entre´ och lackat bord och staket. 

 

Nästa år vill vi satsa på att bli årets Ungdomssektion, för att bli det måste vi jobba lite till och försöka göra mer reklam för oss, några ideer är att anordna tävlingar båda med hästar och käpphästar för att samla in pengar till organisationer såsom Friends, Barncancerfonden etc. Vi har fått förfrågan från personalen att dela våran årsplanering med dem när den är färdigställd, planeringen kan såklart vara rörlig men att dela planeringen skulle stärka samarbetet mellan personalen och ungdomssektionen.

 

Ridklubben firar 75-årsjubileum den 5 September och vill att US ska hålla i någon aktivitet eller visa upp oss på öppet hus.

 

Aktiviteterna under året har varit mycket uppskattade av våra ungdomar, vi har haft 20-30 barn på våra aktiviteter. Vi ska under år 2020 anordna mer käpphäst tävlingar då dom har varit mest uppskattade. Som vanligt kommer vi ha våran spökkväll och julshow.

 

Ekonomin har varit god under året och vi har gått plus, vi ska under 2020 investera i Omklädningsrummen, käpphästhinder. för att på så vis få en finare ridklubb.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Länk till Svenska Ridsportförbundet

 


 

 


 

 

Postadress:
Falu RK - Ridsport
Källviksvägen 43
79153 Falun

Kontakt:
Tel: 0761007014
E-post: This is a mailto link

Se all info