Årsberättelse US 2018

Ungdomssektionens styrelse under 2018.
Ordförande:                      Hanna Hedström
Sekreterare:                      Ebba Eld
Kassör:                               Silje Frossén
Ledamöter:                       Sara Bjurman (vice ordförande)
                                            Linnea Åkerlund
                                            Carolina Enlund
                                          Kajsa Eriksson
                                            Ella Englund

Emilia Sandmark

Julia Suther

Verksamhetsåret 2018 Har varit ett lärorikt år med mycket fram och motgångar. Vi har fått många ideer. Vi har haft några US kvällar för att komma varandra närmre. Vi har haft svårigheter med närvaron på aktiviteter och möten. 2 Medlemmar valde att avgå i somras.

Vårterminen var mycket bättre än hösttermin, Under höstterminen blev det mycket bråk och missförståelse, då julshowen blev försummad. Men det lärde oss att vi måste lägga mer tid på julshowen och tänka mer på vilka vi väljer in i us.

Aktiviteter:  Vi har som vanligt haft ett år med många olika roliga aktiviteter och i år har vi bland annat anordnat: vår mycket uppskattade taco och lekkväll som vi har anordnat flera gånger under året. Där vi har haft som mest anmälningar. Vi har också anordnat våffelkväll, den årliga spökkvällen. Vi anordnade käpphästtävling för första gången och det blev en succe. Aktiviteterna har varit fulla med skratt, lek och nya vänner. Traditionsenligt arrangerade vi Julshowen i år var temat Humor.. Under julshowen fick vi chansen att visa upp mycket av allt som finns på klubben exempelvis voltige, hoppning, dressyr och olika uppvisningsnummer. Många barn från klubben var delaktiga i de olika numren.
Det här året var det ett stort intresse från barn att också medverka under showen vilket de gjorde i många olika nummer bland annat Luciatåget och ett dansnummer. V har haft ett bra år men tror at 2019 kommer bli bättre.

Ekonomi:  Under året har ekonomin varit mycket bra tack vare de uppskattade aktiviteterna. Vi betalade schabraken som vi beställde 2017 men dom mo tidigt 2018

Det finns inget album kopplat till denna sida.