Medlemmar US

Mer info inom kort!

Ordförande: Sara Bjurman

Hej jag heter Sara och är född 2001. Jag ordförande i Ungdomssektionen sedan 2019. Jag har hållit på med hästar hela mitt liv. Jag har varit med i US några år och kommer nog fortsätta några till. På fritiden gillar jag att fotografera så ni ser mig nog springa runt i stallet med kamera i handen!

Sekriterare: Linnea Åkerlund

Hej! Jag heter Linnéa Åkerlund och jag är född 2003. Jag är medlem i US sedan 2017 och sekreterare sedan 2020. Jag har ridit på Falu Ridklubb i snart 12 år. Förutom att hålla på med hästar och vara aktiv inom ridklubben håller jag även på med vattenpolo samt är intresserad av musik, böcker och att rita!

Kassörska: Vendela Ljungqvist

Hej, jag heter Vendela Ljungqvist och är född 2005. Jag är kassör i US sedan början av 2020. När jag inte är i stallet så gillar jag att vara med kompisar, spela gitarr, baka och vara ute i naturen. Ha det så bra och hoppas vi ses i stallet eller på någon framtida aktivitet.

Ledamöter

Ellen Börjesson

Kajsa Eriksson

Hej! Jag heter Kajsa och är född 2003. Jag har ridit på faluridklubb i snart tio år. Jag är ledamot i ungdomssektionen sedan snart tre år tillbaka. Förutom att rida så spelar jag fotboll och målar och håller på med konst. Vi ses i stallet eller på någon aktivitet.

Siri Kostela

Hej jag heter Siri Kostela och är med i US. Jag har ridit på falu ridklubb i ca 8år och älskar verkligen att vara i stallet med hästarna! På bilden ser ni mig och min ponny Celine. hoppas vi ses!

Klara Wedholm

Jag heter Klara Wedholm och är 13 år. Jag är ledamot i Ungdomssektionen! På fritiden är jag i stallet och är med kompisar, samt åker skidor på vintern! Min favorit häst på Falu Ridklubb är Natalie!

Tyra Elgesjö

Hej, jag heter Tyra Elgesjö och är född 2007. Jag har varit medlem i Falu ridklubbs ungdomssektion sedan 2020 start och jag är även vice ordförande. Jag tävlar och tränar min foderhäst Annie. Ha det bra och sköt om er, KRAM Tyra

Kerstin Bråte

Hej! Jag heter Kerstin Bråte är född 2005 och är också med i US. Jag lever för hästar, min favorit på ridkolan är Asta. Annars rider jag på min sköthäst Tarina och är ute i skogen! Hoppas vi ses i stallet snart!

Det finns inget album kopplat till denna sida.